Yeezy 700 Mnvn “Bone” får en begrænset genopretning i sommer

Yeezy 700 Mnvn “Bone” skal være en af ​​de mest begrænsede Kanye West -sneakers i eksistensen. En del af hans efterspurgte “Minivan” -område faldt farvebane i sidste måned og solgte stort set øjeblikkeligt ud. Nu ser det ud til, at sneakerheads vil have en ny chance for at klare sig, da de er klar til at gøre et comeback i sommer!

Med en ultra alsidig nylonoverdel males “knoglen” i en ren off-white skygge med grå “700” detaljer langs sidepanelerne. En dekonstrueret overtagelse af Yeezy 700, alt om denne sko er blevet pareret tilbage til nul. Fra tåboksen helt til snøresystemet er alt blevet holdt klart og enkelt, og det er muligvis appellen til denne særlige silo.

3 m -accenter kører vej gennem skoen, så du kan flexere selv under lavt lysforhold, og nedenunder finder du en ekstra chunky adidas stigning mellemsål, der bogstaveligt talt trøster til nye højder.

Billede gennem Yankeekicks

Billede gennem Yankeekicks
Sæt til at genopfylde engang i juli, vi er ikke helt sikre på, om Adidas Yeezy 700 Mnvn “Bone” vil holde sig til sin byeksklusive status, så sørg for at holde den låst på den eneste udbyder for meget flere nyheder, når den udvikler sig! I relaterede nyheder kommer Yeezy 450 endelig meget snart!

Billede gennem Yankeekicks

Billede gennem Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *