Gucci sammenkobler med spilorganisation 100 tyve til et uventet samarbejde

Gucci har været lidt stille, fordi dets hundredeårsdagssamarbejde med Balenciaga, men lige når du tror, ​​at tingene er beroliget, finder det italienske baserede brand nye måder At overraske os. Gucci har nu afsløret et usædvanligt partnerskab med spil- og livsstilsorganisation 100 tyve.

For det ukendte er 100 tyve et Los Angles -baseret spilteam, der er kendt for sit holds engagement i eSports -konkurrencer. Organisationen har flere hold, der konkurrerer i spiltitler som Call of Duty, League of Legends, Fortnite og adskillige mere. I 2018 sprang Drake om bord med en betydelig investering, der efterlod ham med medejerskab af gruppen.

Når man taler om forbindelsen, diskuterer Gucci, at de ”trækker på de delte værdier af frihed og selvudtryk” og håber med dette samarbejde kan de udnytte et nyt publikum.

Det er uklart på dette tidspunkt, hvad vi kan forvente at se fra denne sammenbrud, men vi behøver ikke at vente længe, ​​da det er bestemt til at falde den 19. juli udelukkende for mine Gucci -kontoindehavere. I andre nyheder driller Nigo et Kaws X -menneske, der blev samarbejdet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *