Sådan kommer du ind i Sneaker Raffles

Hvis du lige er trådt ind i sneakerverdenen, er det sikkert at sige, at det måske er lidt skræmmende for en første-timer. Der er en hel masse udgivelser i ugen, og hver eneste af dem vil sandsynligvis lancere med en hel variation af steder og tider. Nu er det sandsynligt, at mange af disse vil lancere gennem en lodtrækningsproces, men hvad er en lodtrækning, du måske spørger? For at sige det simpelthen løber sneaker lodter for at give dig en chance for at købe sneakers med begrænset udgave til detailprisen.

Brugere tilmelder sig personlige detaljer for at være i med chancen for at få deres hænder på det par, de er efter. Nu er der masser af forskellige typer lodtrækninger, og alle af dem kræver lidt forskellige indgangsmetoder, så vi har sammensat denne nyttige guide, der beskriver de mest almindelige lodtrækningstyper, og nøjagtigt hvordan du kan indtaste dem! Læs videre endnu mere for alt hvad du har brug for at vide om lodtrækninger bedst her hos den eneste leverandør.

Billede gennem ged
Nike Snkrs

Hvis det er et par Swoosh -sneakers, du er på udkig efter, burde din første opkaldshavn altid være Nikes officielle lanceringsplatform – Nike SNKRS -appen. Først lanceret tilbage i 2017, er appen stedet at være, når den vedrører frigivelser af begrænset udgave fra Nike eller Jordan Brand. Raffles finder sted på lanceringsdagen kl. 8 og kommer i form af to minutters eller 15 minutters lanceringer. Brugere skal på forhånd tilmelde sig deres adresse og betalingsoplysninger for at spare tid, mens lanceringen finder sted. Det er også værd at bemærke, at trofaste brugere i nogle tilfælde får mulighed for at købe sneakers tidligt gennem funktionen “Exclusive Access”.

Vi har skrevet en omfattende guide til denne app, så sørg for at tjekke ‘Sådan får du sko på SNKRS’.

Billede gennem Yankeekicks
Adidas bekræftede

I lighed med SNKRS -appen genoplivede Adidas for nylig sin helt egen eksklusive udgivelses -app, med titlen Adidas bekræftet. Først brugt tilbage i 2015 (måde før SNKRS endda eksisterede), var den bekræftede app den primære måde at cope eksklusive Yeezy -udgivelser tilbage på dagen. Af ukendte grunde blev appen lukket ned i 2018 i en lang periode, selvom den dukkede op igen i begyndelsen af ​​2021 og er nu tilbage og bedre end nogensinde. Brugere har ofte meget længere tid til at komme ind i bekræftede lodter, da de kan løbe i flere dage før lanceringen. Selvfølgelig skal du være registreret med alle betalingsoplysninger, inden du går ind i lodtrækninger.

Hvis du gerne vil have en stor meget mere detaljeret omkring Adidas ‘lodtrækningssystem, skal du tjekke vores korte artikel’ Hvordan fungerer Adidas arbejde? ‘

Billede gennem jjjjound
Traditionelle online lodter

Online lodtrækninger var engang den mest almindelige type lodtrækning i sneakerindustrien, men fra sent er de blevet lidt mindre almindelige. Det er ikke at sige, at de stadig ikke findes, da du stadig kan finde masser, hvis du ser på de bedste steder!

Disse lodtrækninger er ekstremt ligetil at komme ind, de involverer typisk at forlade dit navn, adresse og kontaktoplysninger via en online formular. Herefter vælger sælgeren vinderne og kontakter dem for at organisere betaling. Der er ikke meget at tabe, når du går ind i denne type lodtrækning, så prøv at gå så mange som muligt for at øge dine chancer for at vinde!

Billede gennem koagulat
I butikken lodtrækninger

Før Internettet regerede som øverste, var Raffles i butikken den eneste måde at cope Limited Edition Sneaker-udgivelser på! Mens i disse dage er størstedelen af ​​lodtrækninger online, udgivelser i butikken finder stadig sted og ofte gennem en lodtrækning! Hvis du ønsker at komme ind, skal du typisk fysisk gå til detailplacering -Stor afhentning, når du går ind i online. Som med før, hvis du har succes, bliver du kontaktet for at organisere betaling og afhentning. Mens lagernumre i butikken altid er mindre, er der også mindre konkurrence, hvilket gør det værd at komme ind i disse lodtrækninger.

Billede gennem afew
Forkastede lodtrækninger

Forfatterede lodtrækninger bliver stadig mere almindelige i hele branchen, da de fjerner risikoen for, at butikken bliver efterladt med uindsamlede par. Ved at tilbyde betalingsoplysninger, når de går ind i lodtrækningen, er den fulde mængde af sneakers forud autoriseret fra brugerens betalingsmetode, hvilket indebærer, at midlerne sættes på vent. Hvis brugeren derefter har succes med lodtrækningen, overføres det fulde beløb til sælgeren, og varerne sendes, men hvis de ikke ender med at vinde, returneres det fulde beløb til betalingsmetoden. Mens denne metode afskrækker adskillige mennesker, er det altid værd at gå ind i forud autoriserede lodtrækninger, hvis du seriøst forfølger et par.

Billede gennem REPGOD888
Instagram Raffles

Mens mange lodtrækninger udføres online eller i butikken, er der en lille mængde lodtrækninger, der finder sted på tværs af sociale medier, mange typisk Instagram. Der er en række måder, hvorpå dette kan ske, men mange bemærkelsesværdige sælgere vil bede brugerne om at kommentere enSend med deres størrelse, i nogle tilfælde beder om et “nøgleord” for at forhindre bots i at komme ind i. Andre metoder inkluderer at dele et indlæg til historier eller endda sende et billede på dit feed. Selvom dette bliver mindre almindeligt, er det den foretrukne metode for afkom (en af de mest betydningsfulde britiske sneakerforhandlere) og fungerer utroligt godt for deres forbrugerbase. Hvis du overvejer at komme ind i en Instagram -lodtrækning, vil vi absolut anbefale at give det en chance, er der ikke meget at tabe ved at prøve!

Hvis du søger efter meget mere information om sneakerindustrien, skal du sørge for at tjekke nogle af vores relaterede artikler nedenfor.

Kicktionary: 50 udtryk, at hver sneakerhead burde vide
De 10 sko, der burde være i hver sneaker -samling
Er StockX legit? Supreme Stockx Review
Hvad betyder deadstock?
Hvert lands mange populære sneaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *