5 af de mest berømte Motion Picture-sneakers gennem tidene

Hvad er din meget elskede film?

Det er vanvittigt nøjagtigt, hvordan en sneaker kan endte med at blive synonym med et filmbillede såvel som ofte formørkelse af filmen selv. Som myndighed på sneakers, som vi er, har vi kørt med 5 af de allerbedste creps, der nogensinde er vist på den enorme skærm.

Lad os forstå dit meget elskede par i kommentarerne herunder.

Hold det låst til den eneste leverandør for alt det allerbedste originale materiale fra sneaker -samfundet.

Reebok Alien Stomper Mid Yellow

Start med en sci-fi-klassiker, Alien. Er der en meget mere berømt scene end den fremmede, der sprænger fra John Hurt’s mave? Mens den sidste kamppakke muligvis ikke er så populær som Stomper HI, der bruges af Sigourney Weaver, er dette par meget mere bærbart.

Nike traditionel Cortez

Hvis du ikke råber løb, skal Forrest Run! På nogen, der løber på gaden, er du endda normal? Den traditionelle Nike Cortez blev begavet til Forrest af Jenny såvel som han bare løb over Amerika i dem. Du kan bare ikke gå galt med den røde, hvide såvel som blå farvepalet.

Nike Air Jordan Xi ‘Space Jam’

Michael forlænger armen for at gøre den berømte sidste sekund container mod Monstars permanent vil være i hjertet af hvert 90’erne barn. Ved hjælp af området Jam XI’er betragtes denne sneaker af nogle som den største Air Jordan XI gennem tidene.

Onitsuka Tiger Mexico 66
Uma Thurman som ‘The Bride’ i Quentin Tarantinos film blev berømt af den øjeblikkelige genkendelige gule pasform. Rundet af et par Onitsuka Tiger Mexico 66s, kan du ikke se på denne sko uden at tro på Kill Bill.

Nike Air Mag

Marty McFly er misundelsen af ​​hvert sneakerhead. At have en sko tænkt på af masser af som den hellige gral af creps, det er selv snørende innovation såvel som lys gør dette hurtigt til den allerbedste sneaker fra filmhistorien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *