Den off-white X Nike Dunk Low “Dear Summer” -samling bliver drillet på SNKRS

Vi forstod den off-white X Nike Dunk Low “Dear Summer” -kollektion var i værkerne i temmelig lang tid nu, men nu nu , er det til sidst blevet officielt bekræftet. Tidligere i morges blev billeder af alle halvtreds off-white X Nike dunk lave variationer drillet ved hjælp af Nike SNKRS-appen såvel som for første gang nogensinde, vi tager vores allerførste kig på hver eneste af dem i fremragende detaljer.

En af Virgil Ablohs en masse ambitiøse job til dato, som påpeget i introduktionen “Dear Summer” -samlingen kan prale af hele halvtreds dunk lave farver. Disse er alle opdelt i to separate sorter, der adskiller sig i materiale, nemlig “læder/lærred” såvel som “behåret ruskind/læder”.

Billede ved hjælp af SNKRS

Billede ved hjælp af SNKRS

Billede ved hjælp af SNKRS
Med hensyn til selve farverne kan 49 ud af 50 par prale af en hvid såvel som grå plan med flerfarvet accent overalt, mens det femtende off-white par er det eneste, der er malet i sort. Rygter siger, at dette er påvirket af den off-white X Nike Air Force 1 “MoMA”, i alt med det metalliske sølv Nike Swoosh, som vi alle forstår såvel som kærlighed.

Individuelt nummereret kommer den off-white X Nike Dunk Low “The 50” meget, ekstremt snart, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for meget flere nyheder, når den udvikler sig! Lad os forstå, hvilken farvekombination du føler mest, såvel som i tilknyttede nyheder, en off-white X Liverpool FC-kollaps kan være i værkerne!

Billede ved hjælp af SNKRS

Billede ved hjælp af SNKRS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *