Aimé Leon Dore’s Teddy Santis er blevet udnævnt til innovativ direktør for New Balance’s Made in USA

i sidste uge, New Balance fans blev behandlet til et kommende sneaker-partnerskab med Teddy Santis New York-baserede livsstil såvel som streetwear-mærket Aimé Leon Dore, der gennemgik fodtøjsmærkets NB550 -basketballsko, de genoplivede fra arkiverne sent i sidste år i fire stærke farver. ALD-skaberen har været en stor besiddelse af New Balance’s summende hype for nylig såvel som i hvad Officielt udnævnelse af Santis som innovativ direktør for deres nye balance, der er foretaget i USA -mærket.

Det Boston-baserede Sportswear-etiket er lavet i USA-linjen har en indenlandsk værdi på 70 procent eller mere, såvel som det er uden tvivl en betydelig favorit af sneakerheads. Den indeholder vigtige silhuetter som New Balance 992, ud over New Balance 997, som de arbejdede sammen om i 2019.

falsk

Efter et par række Aimé Leon Dore x New Balance, der blev holdt af fremtrædende designs som 550, 827, 990v2, 990v5, 997, såvel som 1300, kan vi kun antage, at Santis vil være sammen med sin sport såvel som mode-fremadrettet æstetik, mens den ligeledes giver New Yorks summende livsstil såvel som ånd ind i brandets image.

Billede via teddysantis
”Jeg blev trukket til New Balance for den metode, den har udviklet en virksomhed, der er etableret på værdier som integritet såvel som ægthed, snarere end at videregive hype,” siger Santis. ”Jeg ser en enorm chance for at fortælle autentiske historier med ægte mennesker i spidsen og producerer verdensomspændende kampagner, der forbinder vores kerneværdier med verden.”

For nu er alt, hvad vi forstår med hensyn til Santis ‘nye funktion ved New Balance, at hans allerførste samling med mærket rammer at vælge butikker globalt i 2022, som han nævnte via en Instagram -udgivelse såvel som en annonce i The Sunday New York Times, dog Du kan være sikker på, så snart mere afsløres, at vi vil være de allerførste til at lade dig forstå alle udgivelsesdatoer for New Balance, nyheder samt meget mere. Mens du er her, kan du også se bedre på den meget forventede Aimé Leon Dore X New Balance 550 Partnership, der er indstillet til at falde i foråret!

Billede via teddysantis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *