Palace X Adidas skateboarding Lucas Puig Signature Design drilles via Instagram

Hvis du ikke er bekendt med paladsskateboards nu, skal du sandsynligvis gøre en smule forskning! Som det største skatemærke at finde ud af Det Forenede Kongerige i årtier, har mærket udløst en opstemning blandt kvarteret Streetwear på grund af dets uforglemmelige dråber såvel som samarbejder med høj varme.

Den seneste at finde fra etiketten ser ud til at være et paladsskateboards x Adidas Lucas Puig Signature Sneaker, såvel som det bare er blevet drillet via Instagram i en typisk palads tunge-i-cheek-stil.

Videoen viser en abe på telefonen til Puig selv, der har set brug af den splinternye sneaker som en telefon. Den sjove teaser-video giver os ligeledes en sneak-peek af parret som en 3D-gengivelse, såvel som de ser pakket fuld af den nyeste teknologi. Fra hvad vi kan se, ser det ud til, at tre farver vil falde, en whited-out gengivelse, en alternativ flamboyant lyserød version samt et solidt tredobbelt sort par.

Billede via palads
Hvis du ønsker at få dine hænder på et par, er den gode nyhed, at videoen specificerer en udgivelsesdato den 22. maj, så du behøver ikke at holde ud så godt meget længere. Når dette er et paladsamarbejde, kan vi naturligvis forvente, at en betydelig mængde hype omgiver frigivelsen. Sørg for at forblive låst ind i den eneste leverandør for alle de seneste nyheder såvel som for at maksimere dine muligheder for copping! I mellemtiden skal du inspicere de officielle billeder af Nike SB X Ben såvel som Jerry’s “Chunky Dunky”!

Billede via palads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *