Adidas bekræftede Golden Ticket garanterer en uges WS!

Hvis du læser dette, er du sandsynligvis ikke fremmed for at tage LS hver weekend. Sneakerheads værste mareridt, der er ikke noget værre end at hypere dig selv op til en udgivelse i flere måneder og derefter ender med tomhændet. Med det sagt giver Adidas bekræftet nu nogle af jer chancen for at få intet andet end garanteret WS i en hel uge!

Willy Wonka-inspireret token kaldes den gyldne billet, og vil give dig adgang til at købe alt, hvad du vil i syv dage. Uanset om det er splinternye silhuetter fra den legendariske Pharrell Williams eller Swanky -samarbejde fra den fantastiske Jeremy Scott, vil medlemmer Week også debutere den tyske Giant’s seneste partnerskab med Entertainer, DJ og stilikon -Icon Kerwin Frost, der har den uhyggelige evne til at mestre strømmendene.

Billede via Adidas
Int’l forsendelse

Tilmelde

Fra i dag til 23. august kan bekræftede brugere komme ind i lodtrækningen, før medlemmerne officielt begynder. Dette giver dig en chance for at vinde en gylden billet på appen og garantere muligheden for at få fat i en hypet dråbe efter eget valg!

Så hvad venter du på? Stop hvad du laver, og gå ind i lodtrækningen lige nu på Adidas bekræftede app! Medlemmeruge begynder fra den 23. august og slutter den 29. august, hvilket giver dig masser af tid til at klare de hypede dråber af dine drømme. Fortæl os, om du prøver din held, og mens du er her, er her femten utroligt undervurderede Adidas -sneakers, som du sandsynligvis ikke vidste om!

Billede via Adidas
Int’l forsendelse

Tilmelde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *