Release påmindelse: Gå ikke glip af Air Jordan 1 High OG “Prototype”!

Air Jordan 1 High OG “Prototype” skal være en af ​​de mest interessante AJ1’er til at falde denne sæson, såvel som vi vil beskrive hvorfor i lidt. Meget først afsløret tilbage i juni som en del af Jordan Brands efterår 2021 Vintage Collection, den er nu parat til at falde i morgen den 30. september på Nike UK!

Udformet fra en lang række premium -materialer har nogle sneakerheads forklaret, at denne Air Jordan 1 indeholder en kombination, der ligner det nylige område Jam: A New Tradition Film, såvel som vi kan se den. Med blå toner, der omgiver ankelen såvel som sorte såvel som grå farver, der pryder hælen, fungerer alt dette på toppen af ​​en sprød hvid base. En swoosh skyder over laterale såvel som mediale sidepaneler med kontraststing for en sartorial effekt.

Int’l forsendelse

Se mere

Int’l forsendelse

Se mere

Vi er ikke engang kommet til den interessante del af denne Nike -sko endnu. Hvis du ser nøje rundt om ankelen, vil du se en række subtile indrykkninger, der fortæller dig, hvor du skal snipes. Dette indikerer, at denne AJ1 er lavet til at blive transformeret fra en høj til et lavt. Det er absolut en god idé, men der er ingen metode til at forbinde ankelen tilbage, så ændringen vil være irreversibel.

30. september er dagen for at markere, hvis du vil have Nike Air Jordan 1 High OG “prototype” i din samling! Sørg for at holde det låst på den eneste leverandør for din fineste mulighed for at klare sig, såvel som i tilknyttede nyheder falder Air Jordan 1 vintage høj OG “Dark Marina Blue” næste år!

Int’l forsendelse

Se mere

Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *