Air Jordan 1 HI ’85 “Neutral Grey” ryktes at være utroligt begrænset

Der er ikke noget spørgsmål i nogen form for sneakerheads sind om, at Air Jordan 1 HI ’85 “Neutral Grey” er en af ​​de mest berømte AJ1’er i eksistens. En af de originale farver, der debuterede i 1985, blev Michael Jordan ofte fundet, der gyngede dem på fødderne af retten. Det burde ikke komme som en overraskelse, at de ryktes at være vanvittigt begrænset, såvel som her er det, vi forstår indtil videre.

Billede gennem Nike
Dækket i en sprød hvid læderkonstruktion får den “neutrale grå” sit populære farvebane -navn fra de lysegrå accenter, der gør deres metode til Nike Swoosh såvel som ankel. En en-til-en-genindspilning af OG, den bevingede basketball rundt om kraven, er udslettet af bare det ideelle beløb, mens traditionelle perforeringer hans toebox for den æstetik, der virkelig er uovervindelig, endda årtier senere.

Selvfølgelig ville det ikke være en Air Jordan 1 uden luft -mellemsål under fødderne. Dette er derefter afsluttet med en komplementær gummi ydersål, der er lige så smuk som de kommer, der leverer en skør mængde komfort både for såvel som uden for banen. For at afslutte denne specialudgave sneaker, kommer hver “neutral grå” væk med med et vintage Jordan -brandmærke, der sko hans lufthed i hans signatur jumpman -positur ud over et diagram inden for at diskutere hvert eneste element i AJ1.

Billede gennem Nike
Nu for den info, som du sandsynligvis ikke ønskede at høre. Det forventes at introducere den 10. februar, ryktes Nike Air Jordan 1 High ’85 “Neutral Grey” at være begrænset til kun 23.000 par som et nikk til MJs Jersey -nummer. Hvert par inkluderer en støvpose såvel som vil være individuelt tal for at sikre, at ingen to er nøjagtigt de samme. Lad os forstå, hvad du tror på denne udgivelse, såvel som i tilknyttede nyheder, er Air Jordan 1 High OG “University Blue” blevet forsinket!

Billede gennem Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *