PlayStation X Travis Scott X Nike Dunk Lows sendes til sidst til lodtrækningsvindere

sidste år, Travis Scott leverede sneakerheads muligheden for at vinde et par af den ultra begrænsede PlayStation X Travis Scott X Nike Dunk Lows. En del af marketingkampagnen til PS5 -udgivelsen, “Prøver” -par solgte faktisk for millioner af dollars på sekundære markedspladser som StockX såvel som ged, men det er vanskeligt at tro, at enhver form for disse var 100% reelle.

Billede via unkwn.faery27shx
Int’l forsendelse

Se mere

Ankommer i en specialudgave Brown Box med dunk -lavene afbildet lige på fronten, findes der kun 24 par i hele verden. Borte med en gratis PS5 -konsol, der er en særlig besked omkring ryggen fra La Flame selv:

“Jack her. Ønskede at give dig et lille tegn på påskønnelse for at rocke med mig så længe. Husholdning. Fik mig med at tro på nøjagtigt, hvor vigtigt det er at se tilbage, når jeg foretager bevæger Ud over at samle dunks, nu bygger vi fremtiden i ægte tid. Havde en vision såvel som knyttet til holdet for at få det til Husk ikke at tage en fridag på din metode op. Nyd disse tider. Slip aldrig op. Fra H Town til verden. Værdsæt banden. ”

Så vidt vi ved, vil PlayStation X Travis Scott X Nike Dunk Low aldrig nogensinde få en offentlig udgivelse såvel som vil forblive en “Friends & Family” -eksklusiv indtil slutningen af ​​tiden. Lad os forstå, hvad du tror på denne specielle udgivelse, såvel som i tilknyttede nyheder, Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1 Low Endelig har en udgivelsesdato!

Billede via unkwn.faery27shx
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *