FootPatrol X Rimo fejrer 20 år i spillet med denne samarbejdskapsel

Når du tænker på Londons sneaker -samfund, er det svært at ikke tænke på FootPatrol. Siden 2002 har FootPatrol forsynet os med nogle af de fineste sneakers, tøj og tilbehør for at holde os kiggede og føle vores friskeste gennem årene. For at mindes om 20 år i spillet har FootPatrol slået sig sammen med Tokyo Born Graphic Designer Rimo for at producere et udvalg af streetwear -udseende.

Billede via fodpatrol
Denne jubilæumsinspirerede samling viser både hættetrøjer og T-shirts, der ankommer komplet med en række legende grafik og logoer. Kendte og ikoniske signaturer såsom FootPatrol’s gasmaske arbejdes i grafiske typiske tilføjelser med “20”. Derudover har andre designs en kunstners indtryk af både London- og Paris -butikkerne.

Billede via fodpatrol
I betragtning af at en del af FootPatrol’s væsen iboende er parisisk, sports denne række en variant af røde og blå nuancer for at symbolisere den delte enhed mellem begge Footpatrols placeringer. En bestemt T-shirt har passende navngivet ‘Unity’ tee viser to røde og blåfarvede figurer iført gasmasks og ryster hænder.

For at være med med en chance for at copping denne kapsel med begrænset udgave skal du sørge for at gå over til FootPatrols websted for at blive registreret! I andre nyheder er et Supreme X Burberry -samarbejde i værkerne?

Billede via fodpatrol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *