Release påmindelse: Gå ikke glip af den off-white X Air Jordan 2 Low!

Det har været over seks måneder, fordi lækager af den off-white X Air Jordan 2 lav først dukkede op, og efter alt ventetiden er det varmt forventede samarbejde endelig lige uden for døren. Mens adskillige sneakerheads ikke rigtig viede med disse par tilbage i juni, har masser af jer faktisk ændret mening. Sådan fungerer hype. Sørg for at falde i morgen den 12. november, og sørg for at holde det låst på den eneste udbyder for din bedste chance for at klare sig!

Da han ankom i to OG AJ2 -farver, har Virgil Abloh injiceret sin signaturdekonstruerede flair til hvert par. Selvom disse ikke er lavet i Italien som de originale var, fortsætter de med at udstråle en følelse af luksus, der er sjælden i spillet i disse dage. Udformet af premium tumblet læder er “hvidt” accenteret med dynamiske røde toner, mens smukke blå nuancer stiger ned på “sorte” for en pop af kontrast, der helt sikkert drejer hoveder.

Int’l forsendelse

Se mere

Int’l forsendelse

Se mere

Naturligvis kunne den off-white grundlægger ikke bare forlade dem sådan. Du finder teknisk verbiage trykt på den mediale side af hver sko, mens Ablohs lynlås er fastgjort til snørebåndet. Når du skifter dit fokus nedenunder, er Nike Air mellemsålen blevet før-aldrende for en vintage stemning. Selvom dette kan virke som en smule tilfældigt, er disse revner faktiske en-til-en-scanninger fra Michael Jordans spil bærede par. Afslutning af det hele er hans lufthedssignatur omkring ankelen og afslutter det forskellige design.

Den off-white X Nike Air Jordan 2 Low er klar til at lande i morgen den 12. november! Fortæl os, hvilken farve du føler mest, og hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse du skal sørge for at tjekke vores nyttige Air Jordan 2 -størrelsesvejledning bedst her. I beslægtede nyheder er Union La X Air Jordan 2 “Gray Fog” officielt blevet afsløret!

Int’l forsendelse

Se mere

Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *