Nike SB Dunk Low “Chinese New Year” bliver afsløret

, selvom Lunar -nytår stadig er et stykke tid væk, 12. februar for at være nøjagtig, får vi allerede et smugkig på et par af Beaverton -mærket Glædelige tilbud, inklusive den kommende Nike SB Dunk Low “Chinese New Year”! Mens CNY-inspirerede sneakers bestemt ikke er noget nyt, er dette i modsætning til noget, vi har set før.

Billede gennem soleheatonfeet
Uoverensstemmende til perfektion er det “kinesiske nytår” gjort op med en række blomsterprint såvel som mønstre, med den venstre sko malet i en fløde, grøn såvel som gul kombination, mens den bedste sko vælger en blå, orange såvel som rød. Førstnævnte har en uklar ruskindtåboks samt et stærkt tekstureret lateralt panel, mens sidstnævnte blinger tingene lidt op med et metallisk guldlædertå samt subtilt strækker sig prikker på siden.

En Nike Swoosh skyder over begge sko, såvel som du ikke kan tale om denne dunk lav uden at diskutere den hæl, der er broderet med den kinesiske karakter til “Eat” – en anbefaling til okseåret.

Billede gennem soleheatonfeet
Nike SB Dunk Low “Chinese New Year”, der forventes at falde i begyndelsen af ​​næste år, er et bestemt must-have! Sørg for, at du holder det låst på den eneste udbyder for din fineste mulighed for at klare sig, såvel som mens du er her, kan du også se bedre på Nike SB Dunk Low “Club 58”!

Billede gennem soleheatonfeet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *