Den undercover X Sacai X Nike Ldwaffle Pack får en officiel udgivelsesdato

Det trevejs samarbejde er bestemt bang on-trend i øjeblikket, og tilfældigtvis den kommende undercover X Sacai X Nike Ldwaffle, der består af tre farver ( “Bright Citron”, “Red/Blue” og “Purple Blue”) har netop fået en officiel udgivelsesdato. Pakken kommer direkte efter en lignende indsats, der involverede Clot, men denne gang er det Jun Takahashis velkendte label, der går sammen med Chitose Abe og Swoosh-mærket.

Alle tre farver sidder perfekt godt på den nu berømte Ldwaffle-silhuet, der er baseret på tidlige prototyper udformet af Bill Bowerman, en af ​​Nikes medstiftere. Den unikke udseende ydersålform var oprindeligt produktet af Bowerman, der eksperimenterede med sin kones vaffeljern i køb for at forbedre ydersålgrebet.

Billede gennem NikeUndercover X Sacai X Nike Ldwaffle “Bright Citron”

Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem NikeUndercover X Sacai X Nike Ldwaffle “Purple Blue”

Int’l forsendelse

Se mere

Masser af forskellige paneler er bosiddende på den øverste og er udformet af læder, ruskind og endda mesh. Det mest synlige træk ved disse sneakers er fordoblingen af ​​vigtige detaljer, herunder Swoosh -logoer, tunger, snørebånd og endda mellemsålen. Tre-vejs branding vises på både tunger og hælfaner, mens den overdrevne mellemsålenhed skjuler masser af dæmpning for at sikre, at disse er så behagelige som de er stilfulde.

Hvis du har haft den undercover X Sacai X Nike Ldwaffles på din radar i nogen tid, er den gode nyhed, at du snart kan begynde Nike SNKRS -app. Sørg for at holde det låst ind her for alle de seneste på denne udgivelse og så mange mere, og mens du her er her, så tjek vores foretrukne oktober -sneakerudgivelser fra årene!

Billede gennem NikeUndercover X Sacai X Nike Ldwaffle “Red Blue”

Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *