Grib et officielt kig på Nike Dunk High “University Red”

Nike’s kontinuerlige strøm af dunk -farver inkluderer ikke kun samarbejde og temaer, men det kommer også med retropar helt tilbage fra originalen “Be True Til din skole “Pack fra 1985. Tilfælde: Nike Dunk High” University Red “. Officielle billeder af disse to-tonede dunks er nu live, så læs videre for et nærmere kig!

For dem, der gik glip af Nike Dunk Low “University Red”, der faldt i begyndelsen af ​​2020, er dette nu din chance for at tilføje farve til din samling. Selvom dette er en høj-top version, ser den lige så god ud og leverer endnu bedre støtte til din hæl og ankel, i modsætning til de dunk-lavt, der giver dem meget mere bevægelsesfrihed.

Billede ved hjælp af Nike
Int’l forsendelse

Køb nu

Denne retroede dunk Colourway leveres med en premium hvid læderbase, der giver de dristige røde overlejringspaneler mulighed for at levere en pop af kontrast. Tåkasser er også perforeret for at sikre, at den største åndedrætsoplevelse, vi alle kender og elsker fra Nikes berømte silhuetter, såsom Air Force 1 og Air Jordan 1, er til stede. Afslutning af dette universitet røde dunks er Swoosh-logoer over sidevæggene, mærket tungeetiketter, Tiny Heel Pull-fanen, en luft-mellemsål i fuld længde foret med en langvarig gummi-ydersål.

Vil Nike Dunk High “University Red” gøre det til din rotation i år? Sørg for at forblive låst i ideal her hos den eneste leverandør, så du ikke går glip af de nuværende Nike -dråber. I lignende nyheder er her dit første kig på Nike Dunk High “Moon Fossil”.

Billede ved hjælp af Nike
Int’l forsendelse

Køb nu

Billede ved hjælp af Nike
Int’l forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *