Billeder af Yeezy forbedrer 350 V2 ‘Topen’ lækage

Efter frigivelsen af ​​Yeezy forbedrer 350 V2 ‘sort’, er billeder af en aldrig før set ‘Topen’ Colourway lækket! Fotos med tilladelse fra @Yeezyseason2, dette skal være en af ​​de mest specielle 350 V2 -farver på meget lang tid!

Den øverste halvdel af ‘Topen’ er malet i en nuance, der leverer en slående lighed med den elskede Primeknit-øvre, der forsyner bærere med en behagelig soklignende pasform. Når det er sagt, når du træder nedad og passerer den gennemsigtige mesh -stribe, skifter den til en ren lysegrå farve – noget, der aldrig er blevet gjort på nogen Kanye West X Adidas -sneaker før.

Når det er sagt, skifter de forbedringer mellemsål tilbage til en flødefarvetone, der perfekt supplerer den øverste halvdel af den øverste og skaber et sandwichlignende look, der er helt svært at ignorere. Dette foret derefter med en gummi gummi ydersål for ekstra robusthed og trækkraft med hvert trin.

På dette tidspunkt vides stort set intet andet om Yeezy forbedrer 350 V2 ‘Topen’, men fotoet af det faktiske Primeknit -tema nedenfor antyder, at det uden tvivl er i værkerne. Ville du tilføje dette til din samling, eller er det tid for Kanye at gå på pension denne silhuet? Fortæl os dine tanker, og mens du er her, skal du se på det fulde Adidas Sneaker -serie!

Billeder ved hjælp af Yeezyseason2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *