Nike React Sertu “The10th” er nu tilgængelig for kun £ 58!

Nike React Sertu “The10th” er et af det Oregon-baserede brands seneste og største indsats. Det er en del af D/MS/X -serien, der fokuserer på rekruttering af eksisterende klassikere, og det sætter en frisk spin på det ikoniske element reagerer, som vi alle kender og elsker. Den bedste nyhed er det faktum, at det nu er tilgængeligt for kun £ 58 over i Nike UK som en del af det sted, der er dækket af 30% rabat ved hjælp af koden Nike30, som er en episk handel!

Billede via Nike
£ 130,00 £ 58,00Int’l forsendelse

Køb nu

Den rene løber viser en beige-farvet farve, der derefter fremhæves med antydninger af neongrøn og sort for at danne et velovervejet look. Nike-branding kommer i form af en omvendt mini-swoosh ved tåboksen, mens række specifikke logoer ligger ved hælfanen og på tværs af sidesiden.

Underfod Nikes signaturreact-teknologi forbliver uændret og tilbyder de høje niveauer af komfort og støtte, vi er kommet til at forvente. Dette betyder, at ikke kun disse stilfulde, de kan bæres i timevis uden kompromis med bærbarhed!

Billede via Nike
£ 130,00 £ 58,00Int’l forsendelse

Køb nu

Hvis du varmer op til Nike React Sertu “The10th” lige så meget som vi er, er den gode nyhed, at den nu er tilgængelig billigere end nogensinde. Du kan få fat i et par på Nike UK for kun £ 58 ved hjælp af Nike30 -rabatkoden, så hvad venter du på?! Det er en monumental stjæle!

Billede via Nike
£ 130,00 £ 58,00Int’l forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *