Hi-vis vibes dukker op på Pharrell x Adidas NMD Hu ‘Know Soul’

Vi elsker absolut disse nyheder Pharrell X Adidas NMD HU-lækager. Fra ‘Triple Black’ versioner til Neon Pink -udgaver er en splinterny farvebane lige dukket op, såvel som det er i modsætning til enhver form for Human Race NMD, som vi har set før!

Døbt ‘Know Soul’, den allerførste ting, du vil bemærke, er Hi-Vis Colourway, der maler over hele Primeknit Upper. Påvirket af arbejdstøj ser denne ageless skygge ikke ud som om den snart går ud af mode.

Nedenunder opdager du en ren hvid stigning mellemsål for komfort som intet andet derude, såvel som dette er foret med en gummi gummi sti ydersål, der helt sikkert drejer hoveder. Som alle NMD HU frigiver naturligvis, fordi tidens begyndelse, tekst gør sin metode til vamperne med “Know”; såvel som de kinesiske figurer til “sjæl”; Broderet på henholdsvis det bedste såvel som venstre sko.

Set til at falde engang i august eller september, er Pharrell X Adidas Nmd Hu ‘Know Soul’ nødt til at være en af ​​de mest interessante farver på en ekstremt lang tid! Lad os forstå, om du griber et par til dig selv, såvel som mens du er her, skal du sørge for at se på det fulde Adidas Sneaker -serie!

Billeder via Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *