Nike gentager deres ikoniske logo med “Future Swoosh” -pakken

Nike Swoosh er en af ​​de mest ikoniske logoer, der nogensinde er lavet i menneskehedens historie. Efter at have frigivet deres “Script Swoosh” -pakke tidligere i år, fortsætter Nike nu med sin “Evolution of the Swoosh” -kollektion med den splinternye “Future Swoosh” -pakke. I stedet for at se på fortiden, dækker det i stedet ind i fremtiden for mærket, såvel som her er det, vi forstår indtil videre!

Højdepunktet i fire legendariske silhuetter, skal pakken være Air Force 1, overholdt af Air Max 1, derefter reagerer Air Max 270 såvel som TN Air Max Plus. Hvert design har en stealthy makeup med dyb lilla såvel som mynte miljøvenlige toner overalt. Der lægges en stor vægt på stærk mønster, hvor et gittertema, der pryder overdelene på hver sko, samt stribet skitsering, der rammer Swoosh -branding.

Billede via Nike

Billede via Nike
Du vil ligeledes opdage et væld af dekonstruerede berøringer, inklusive Irisent Completes såvel som verbiage langs hælene, hvilket resulterer i en teknisk æstetik, der helt sikkert drejer hoveder denne sæson.

Hvis du er en stor fan af Nike “Future Swoosh” -pakken, vil du være glad for at opdage, at den er klar til at falde den 20. december – lige før jul. Lad os forstå, hvilken sko du føler mest, såvel som at være sikker på at holde den låst på den eneste leverandør til de nyeste såvel som største sneaker -nyheder!

Billede via Nike

Billede via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *