Nike gjorde det lige lettere at få en W på SNKRS

Der er intet mere frustrerende end at modtage meddelelsen “Din post var ikke valgt” på SNKRS -appen, mens du ser dine nærmeste venner bøje deres “Got Em” -skærmbilleder i Alle deres sociale mediekonti. Siden 2018 har Nikes SNKRS -app været hjemsted for alle sneakerheads over hele kloden for at sikre de hotteste udgivelser og sammenbrud fra Swoosh -teamet.

Imidlertid siger mange brugere, at det først til mølle-system, der har været aktivt siden lanceringen, ikke er så vellykket. Derfor har Beaverton Sportswear -mærket annonceret et nyt uafgjort -system, der vil resultere i højere succesrater.

Derudover vil den nye SNKRS Pass-opdatering også indeholde en mere pålidelig bot-forebyggende mekanisme. I en pressekonferenceudgivelse sagde Nike også: “Vores mål er at skabe oplevelser, der er mindre stressende og mere praktiske, og vi er overbeviste Som dig til at reservere dine mest efterspurgte par. ”

”Vi vil langsomt rulle denne nye version af Pass gennem de kommende uger. For at sikre, at du er i stand til at få adgang til denne nyeste version af SNKRS Pass, skal du opdatere din app til den mest aktuelle version, ”tilføjede virksomheden.

Ser du frem til denne nye opdatering? Sørg for at blive låst lige her på den eneste leverandør for at sikre, at du ikke går glip af de nyeste Nike -nyheder. Om et lignende emne er Nike Air Max 1 “3/26” en anden Air Max Day 2022 -udgivelse.

Billede via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *