En Kim Jones X Nike Air Max 95 -kollaps er i værkerne

efter sidste års Ultra Hyped Air Max 360 -samarbejde, rygtet om, at Kim Jones vil genforenes med Swoosh for Kim Jones X Nike Air Max 95. Set til at være hans fjerde kollektion med Nike, hvis du tæller 2018’s fodboldstøvle, her er absolut alt, hvad vi ved hidtil.

Når han påtager sig den Sergio Lozano-designet silhuet, er Jones ‘AM95 indstillet til at ankomme i to “sorte” farver, med den første accent med “total orange” og den anden med “volt” nuancer overalt. Selvom ikke meget andet er kendt om Dior Homme Creative Director’s Next Endeavour, er det sikkert at antage, at det vil være pyntet i en række premium -materialer, herunder læder og ruskind.

Hvis hans tidligere samarbejder er noget at gå forbi, bør vi også forvente, at masser af “Kim Jones” branding langs ankelen og mellemsålen, skønt dette er rent spekulationer i øjeblikket.

Intet andet vides om Kim Jones X Nike Air Max 95, så sørg for at holde det låst på den eneste leverandør for flere nyheder, når den udvikler sig! Ville du klare dig? Fortæl os, og i beslægtede nyheder falder Dior X Air Jordan 1 udelukkende online!

Billede via Starcow Paris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *