Yeezy QNTM “Frozen Blue” har en glød-i-den-mørke øvre

godt, dette var bestemt uventet. Sidste måned rapporterede vi, at “Kadmiel” var på vej, selvom det efter meget debat med Kanye Wests bibelsk inspirerede navnesystem ser ud til, at navnet officielt er blevet ændret til Yeezy Qntm “Frozen Blue”. Først lækket af ASAP Bari selv helt tilbage i maj, her er absolut alt, hvad du har brug for at vide.

Med en slående lighed med 700 V3 “Arzareth” tager “Frozen Blue” Yes signaturbasketballmodel, men med en vri. Med en Primeknit -underlay, falder en grå ruskindplaster ned på toebox, mens en alsidig neopren -ankel tilbyder optimal støtte både på og uden for banen. Som navnet hedder det, griber et strejf af blå de laterale og mediale sidepaneler, der glødende i en neongrøn skygge, så snart lysene er afvist.

Nedenunder finder du en adidas i fuld længde stigning mellemsål for komfort, der er ude af hitlisterne, og at binde det hele sammen er Kanyes splinterny snøresystem. En ting, der bestemt er værd at nævne, er, at den “frosne blå” også falder sammen med en BSktbl -variant. Selvom vi ikke er helt sikre på, hvad forskellene vil være, vil sidstnævnte blive meget meget mere præstationsfokuseret.

Nu for den meget vigtige udgivelsesdato. Hvis du har brug for Adidas Yeezy QNTM “Frozen Blue” i din personlige samling, forventes det at falde 1. juledag den 25. december. Fortæl os, hvad du synes om denne Yeezy, og mens du er her, kan du lige så godt tage dit bedste kig endnu på Yeezy -stigningen 380 “Calcite Glow”!

Billede gennem Younglord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *