Guds bekymring “Californien” slip-on er officielt blevet afsløret

tidligere på året, faldt Jerry Lorenzo ned på Adidas HQ iført et par aldrig før set lysbilleder. Sneaker, der var slank og strømlinet med rene linjer, der vælger absolut enhver pasform, blev sneakerverdenen efterladt i ærefrygt, da vi utålmodig ventede på deres forestående ankomst. Med alt det sagt har det amerikanske modedesign officielt afsløret fodtøjsmuligheden med Guds bekymring “Californien” slip-on.

Minimal i design er bekymringen for Guds slip-on en moderne overtagelse af den klassiske muldyr. Fremstillet i Italien henter det inspiration fra den vestlige stats livsstil og miljøer. Udformet af patenteret XL -ekstralette teknologi, der giver en skør mængde komfort inden for en let pakke, er dette den øverste hverdagsskyder, som du kan rocke dag ind og dag ud.

Billede gennem bekymring for Gud

Billede gennem bekymring for Gud
Hævede outsoles tilbyder modstandsdygtig trækkraft med hvert trin som det yeezy glide, og i farvevejsafdelingen får vi en hel række rene og kontrollerede paletter, herunder “mandel”, “cement” og “havre”, alle som vil være tilgængelig i fuld familiestørrelse.

Slip-On er den ideelle sko til sommeren, der er indstillet til at falde den 9. juli, den ideelle sko til sommeren. Fortæl os, hvad du synes om designet, og i beslægtede nyheder, “Red October” Vibes -funktionen på Yeezy Foam Rnnr “Vermilion”!

Billede gennem bekymring for Gud

Billede gennem bekymring for Gud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *