Dit første kig på Nike Dunk Low “Koala”

fra sent er en overflod af Nike Dunk Colourways blevet afsløret for masserne, da silhuetten fortsætter med at regere øverste i fodtøjsverdenen. Den seneste farve, der skal drilles, er Nike Dunk Low “Koala”, der følger et rent farveskema, der efterligner udseendet af det australske dyr med samme navn. Hvis du har søgt efter den ideelle dunk til at arbejde i dine tøj, kan dette være den, du har ventet på!

Udformet fra hvad der ser ud til at være nubuck og ruskind, viser parret traditionel paneler, med grå og hvid, der udgør overdelene, fremhævet af hits af sort. Neutrale farvede tilbud som dette er altid populære blandt både sneakerheads og modefans, rent på grund af, hvor alsidige de kan være.

Billede via sneakerjamz_newnike dunk lav “koala”

Int’l forsendelse

Se mere

Billede via sneakerjamz_newnike dunk lav “koala”

Int’l forsendelse

Se mere

Nikes signatur Swoosh -logoer vises i sort på både laterale og mediale sider, mens andre brandede berøringer er vist på tungefanerne og hæle. Andre detaljer inkluderer perforerede tåkasser og en overdådig indre foring for ekstra komfort. Alt dette sidder på toppen af ​​en hvid mellemsål og sort ydersål, med dæmpning i fuld længde skjult inden for at sikre, at disse er mere end i stand til dagligt slid.

Mens vi ser frem til dette par, har vi desværre ikke en udgivelsesdato endnu, så hold det låst lige her på den eneste leverandør for alle de seneste opdateringer, og de dukker op. I mellemtiden tjek resten af ​​vores side for alle de nyeste fodtøjsnyheder og opdateringer som den splinternye Nike Waffle-debut!

Billede via sneakerjamz_newnike dunk lav “koala”

Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *