Udgivelsesdetaljer for Patta X Nike Air Max 1 “Støj Aqua” fremkommer

Hvis du stadig er salt efter at have taget L på “monark” -parret, stress ikke så godt lige endnu, da frigørelsesdetaljer For Patta X Nike Air Max 1 er “støj aqua” netop blevet afsløret! Parret er en del af et bredere partnerskab mellem den Amsterdam-baserede sneakerforhandler såvel som Nike, der har været kontinuerlig i mange år, med den legendariske Air Max 1 anvendt som fokus for partnerskabet denne gang omkring.

Først introduceret i 1987 blev AM1 designet af Tinker Hatfield såvel som den allerførste Nike Sneaker nogensinde til at fremvise synlig luftteknologi, hvilket gjorde det revolutionerende. Sneakeren etablerede hurtigt en kult, der overholdt såvel som forbliver en af ​​de vigtigste silhuetter i fodtøjsscenen indtil i dag, hvilket gjorde det perfekt for Patta at arbejde på.

Billede via Pattapatta X Nike Air Max 1 “Støj Aqua”

Int’l forsendelse

Se mere

Billede via Pattapatta X Nike Air Max 1 “Støj Aqua”

Int’l forsendelse

Se mere

Dækket ud i en ren farve, der består af hvidt, gråt såvel som blåt, tilbyder dette par et noget modificeret håndtag på OG Air Max 1 -silhuetten, da mudguards i stedet håndterer et bølget mønster til i form med ideen om det Samarbejde med titlen “Waves Not Cycles”. Nikes signatur Swoosh -logo sættes på laterale såvel som mediale sider, mens dobbelt Nike/Patta -branding findes på tungerne. Sneakerserne er ligeledes indstillet til at finde total med emballage med begrænset udgave såvel som en ankllet.

Sammen med udgivelsen af ​​fodtøj vil en hel tøjkollektion ligeledes introducere i lignende farver. Uanset hvad du prøver at politibetjent fra samlingen, er den store nyhed, at hele pakken er indstillet til at introducere via Patta den 29. oktober, overholdt af en bredere udgivelse hos Select -detailhandlere den 5. november. Sørg for at holde det låst lige her på den eneste leverandør for alle de nyeste såvel som mens du er her, skal du inspicere dit allerførste kig på den off-white X Nike Air Force 1 Mid!

Billede via Pattapatta X Nike Air Max 1 “Støj Aqua”

Int’l forsendelse

Se mere

Billede via Pattapatta X Nike Air Max 1 “Støj Aqua”

Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *