Nike Switch It Up med Air Max 1 ‘Inside Out’

Hvis du ikke er klar over, blev den foreløbige stil for Nike Air Max 1 produceret af Tinker Hatfield i 1987 såvel som blev påvirket af det ikoniske galleri i Paris, Pompidou Center. Forstået for det indvendige design, dette fik Tinker til at sætte det allerførste underkastede luftsystem nogensinde på en sneaker. Spol frem til 2019 såvel som Nike har taget det omvendte blik på et helt nyt niveau med Nike Air Max 1 ‘Inside-Out’.

Ved at afgive en håndlavet æstetik er hvert panel af denne ikoniske sneaker vendt. Med udsat syning såvel som premiummaterialer er det omvendte branding på hæltælleren med at adskille denne sneaker fra resten. Kommer i en sejl/grå iteration ud over en Tom Sachsesque Brown/Gray/Red Colourway, gør disse enkle toner det bemærkelsesværdige detaljer mulighed for virkelig at skille sig ud.

Nike Air Max 1 ‘Inside Out’ har ingen verificeret udgivelsesdato, men forventer, men forventer, at det er en af ​​de største introducer i 2019. Hold den låst til den eneste leverandør for alle de allerbedste nyheder såvel som udgivelser fra Sneaker Community.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *