Et bedre kig på Yeezy 700 V3 “Clay Brown”

Efter at have taget et kort glimt i sidste måned, får vi nu et bedre kig på Yeezy 700 V3 “Clay Brown”. Tidligere forstået som “Eremiel”, blev det senere omdøbt på grund af kontrovers fra forskellige religiøse grupper, såvel som for at være ærlig, vi mener, at det nye navn er meget mere passende. Med en slående lighed med den “Alvah”, der blev introduceret tidligere på året, her er hvad vi forstår indtil videre.

Med en super stealthy palet praler den “lerbrune” en åndbar adidas Primeknit -base, der er pyntet med solbrun striping langs laterale såvel som mediale sidepaneler. Dette er derefter overlejret med et mat sort RPU -bur, der giver støtte såvel som stabilitet, der er ude af hitlisterne. Ligesom alle de andre farver, lyser dette med en ghoulish miljøvenlig farvetone, så snart lysene er afvist – en funktion, der er et enormt salgsargument for mange sneakerheads.

Billede via YzySplyLeaks

Billede via YzySplyLeaks
Et U-formet panel rammer Toebox som et nikk til de to foregående Yeezy 700-generationer, såvel som nedenunder, vil du opdage en mørkebrun EVA-skum mellemsål, der er sindssygt behagelig. Dette er foret med en glidende tyggegummi for at binde alt sammen, såvel som at afrunde alt er Kanye Wests splinternye Yeezy -snøresystem, der muliggør uendelig justerbarhed.

Adidas Yeezy 700 V3 “Clay Brown” er forventet at introducere den 21. december. Lad os forstå, om du tilføjer disse til din vinterrotation, såvel som mens du er her, kan du også komme tæt på Yeezy 700 V3 “Safflower”!

Billede via YzySplyLeaks

Billede via YzySplyLeaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *