Dit fineste look endnu på Drakes Nocta X Nike Hot Step Air Terra “White Chrome”

Canadiske rapper Drake, også kendt Samling med Swoosh -teamet, der debuterede tidligere på året. Kunstneren har allerede behandlet sine fans med en lang række tøj hele året rundt, men denne gang får vi nu et bedre kig på hans Nocta X Nike Hot Step Air Terra “White Chrome”, hvilket indikerer, at en officiel udgivelsesdato kan Kommer ekstremt snart!

Det var ikke så længe tilbage, at vi så en teaser af hans Air Force 1 “Certified Entusiast Boy” iteration, der indeholdt en helt hvid opsætning, såvel som det ser ud til, at den varme trin-luftra ligeledes har et lignende tøj.

Billede ved hjælp af Pvasneakers
Int’l forsendelse

Se mere

Stilen dukker op med et hvidt tumlet læderudvikling, der udviser skråt, perforeret paneler, sammen med at flagre et premium -quiltet look såvel som letvægtsfølelse. Kontrasterende berøringer markerer parret ved hjælp af kromatiske sølv eyelets samt et Swoosh -logo på laterale hæle, samt et udsat luftsystem under hælen, der donerer en livlig gul tone. At afslutte Drakes Nike Air Terra Fitness -instruktører er et hælklip såvel som et overdrevet luft -mellemsålesystem.

Der er ingen tvivl om, at fans af begge festligheder har deres øjne døde, der er sat på at koble Nocta X Nike Hot Step Air Terra “White Chrome”, så sørg for at ramme meddelelsesklokken ovenfor samt holde den låst i ideel lige her for at blive i Forståelsen af ​​alle de nuværende Nike -udgivelser. . I tilknyttede nyheder er her udefineret

Billede ved hjælp af Drake
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *