Omfavne den collegiale tendens med disse Nike Sportswear Arch Fleece Sweats

, i tilfælde af at du har boet under en klippe, er collegiate og preppy -tendensen tilbage, og tro os, når vi siger, at det er i fuld gang! Så hvis du søger at tilføje nogle subtilt retro vibber tilbage i dine pasninger i år, kan denne Nike Sportswear Arch Fleece sweatshirt bare være stykket for dig!

Ankommer med en bomulds- og polyesterblanding, kan denne elegante sweatshirt prale af ekstraordinær komfort såvel som en konventionel sparket tilbage. Derudover vises ribbede trimmer omkring manchetterne og hem for at holde bæreren både varme og hyggelige.

Billede ved hjælp af den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Køb nu

Selvom det for det meste er minimalt i udseende, har denne trendy sved et stort kontrasterende bue -logo på brystet, der minder om klassiske universitetsdesign og underskrifter. Placeret lige under, ser vi også Nikes berømte Swoosh -logo inkluderet til ekstra stilpoint.

Billede ved hjælp af den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Køb nu

Set her i både “sort” og “faldskærmsbeige” nuancer er begge farver optimale til året rundt styling og lagdeling. For dem, der prøver at finde noget en smule dristigere, ankommer stykket også i en baby-lyserød “Desert Berry” farvetone. Alle tre farver kan i øjeblikket købes på Nikes websted, så sørg for, at du ikke går glip af!

Billede ved hjælp af Nike
Int’l forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *