Travis Scott og Nike afslører billedet ‘Cactus Jack’ Apparel Collection

gennem Nike
Med udgivelsen af ​​Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ lige rundt om hjørnet har La Flame slået sig sammen med Nike for at frigive en komplementær tøjkollektion, der vil gå perfekt med din næste afhentning.

Omfanget af seks stykker males rækkevidden i en militærinspireret palet med en tung brug af hærgrøn og mørke kulfarver. To hættetrøjer har den Texas-fødte rapper, der gør sig klar til at smadre dunk, mens en sort T-shirt er emblazoneret med en Michael Jordan-grafik, der leveres i en retro-stil.

I bunden afdelingen broderede et par shorts-funktioner, fuldstændig broderet med en række brændende kaktus, mens en duo af lastbukser praler med en faldskærende estetik, der passer perfekt til den militær-tema AJ6.

Indstillet til at falde sammen med Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ den 12. oktober, vi er ikke sikre på, om det vil være tilgængeligt i Europa, eller om det bare er en amerikansk eksklusiv, så sørg for at holde det låst på @Thesolerestocks Over på Twitter, så fortæller vi dig, om eller hvornår disse falder! Hvilke stykker ser du mest op? Fortæl os, hvad du tænker!

Billede gennem Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *