Nike Dunk Low Next Nature “Sail” dukker op med neutrale nuancer

Nike Dunk -silhuetten fortsætter med at dominere Streetwear -landskabet efter metode til partnerskaber såvel som vintage -farver. Ikke kun det, et par af de versioner, der er optrådt i de seneste måneder, stiller op med Nikes bæredygtige “Move to Zero” -kampagne, som er ekstremt efterspurgt af miljøbevidste sneakerheads. Situation i det tidspunkt: Nike Dunk Low Next Nature “Sail”.

Meget ligner den nye vegan-venlige “sort/hvid” gengivelse, alias “panda”, denne “sejl/hvid” iteration har en sprød hvid læderbase, der gør det muligt for overlejringspanelerne at give en subtil pop af kontrast med sin titulære creme farvetone .

Billede gennem Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem Nike
Int’l forsendelse

Se mere

De laterale såvel som mediale plader viser stadig det berømte Swoosh-logo for at holde det traditionelle Nike-look, som vi alle forstår, såvel som kærlighed, mens de volt-tingede indlægssåler skildrer sportsbeklædningsgigantens flytning til nul pinwheel-motiv. Nike-mærket tunger såvel som hæle såvel som en mellemsål i fuld længde foret med en jordvenlig slibning gummi ydersål i alt denne neutrale tonede Nike dunk lav.

Nike Dunk Low Next Nature “Sail White” falder ekstremt snart, så sørg for at holde den låst i bedst lige her hos den eneste udbyder for at forblive i forståelsen af ​​alle de seneste udgivelser fra Nike. I lignende nyheder får Nike Dunk Low “Black” en stor genopstik!

Billede gennem Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *