Arsenals hus i 2020/21 er lige faldet

som en Manchester United -talsmand i næsten 30 år, det gør mig ondt at oplyse, at Arsenal 2020/21 House Set er et af de allerbedste, som jeg kan huske. Kommer med traditionelle vibber fra 90’erne såvel som den berømte røde såvel som hvid farvepalet, ser dette stykke så godt ud på banen, som det gør på gaden.

Selvom North London -klubben måske ikke har glædet sig over de allerbedste sæsoner, ser Gunners en genoplivning fra under Mikel Arteta. Med sejre mod Manchester City såvel som Liverpool i de sidste 3 kampe, kæmper disse unge kanoner for at være en styrke, når de igen er næste sæson. Hvis de online lige så meget som kravene til dette fremragende sæt, burde alle jer goonere være i en fremragende 2021!

Arsenal House Set 2020/21

Int’l forsendelse

Køb nu

Kommer med de berømte 3-striber ned ad sidepanelerne, er dette koblet med et subtilt geometrisk tryk på tværs af stykket. De tyske sportsbeklædningsgiganter er afrundet af de vævede i badge såvel som Adidas Insignia og har smadret det ud af parken med denne. Tilbydes nu for £ 65 samt sælger hurtigt, kig bedre ved at ramme nedenstående links.

Arsenal House Set 2020/21

Int’l forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *