En Sneakersnstuff X New Balance 574 -samarbejde er i værkerne

i det forløbne år, vi har set mange tilbud fra Boston Footwear -label New Balance. Det kørende-vendte-lifestyle-mærke har samlet et skandaløst niveau af opmærksomhed gennem strømmen af ​​samarbejder, det har brugt til masserne-partnerships med dem som Aimé Leon Dore, Levi’s og langt meget mere er de mest ønskede i dag. Med det sagt genforenes Sportswear Gigantic nu igen med deres langsigtede partner, Sneakersnstuff, alias SNS, der i øjeblikket driver syv detailrum over hele kloden.

Nu efter duoens SNS X New Balance 920 fra tidligere på året har parret taget det til Instagram for at afsløre en teaser af deres kommende SNS X New Balance 574 “Nature” Ensemble.

Mens det tidligere 920-design valgte en lys orange opsætning, vises nærbillede af den kommende 574 i en oliven tone, kontrasteret med lilla accenter, som det kan ses af SNS-mærket blonder dubraes. Alle standard branding-detaljer om den klassiske NB574 forbliver på plads, inklusive en indkapsling mellemsål under fødderne for at levere komfort og dæmpning hele dagen.

Fortæl os, hvis du søger at få dine hænder på Sneakersnstuff x New Balance 574 “Nature Olive”, og sørg for at holde den låst i ideel her hos den eneste leverandør for at blive i kendskab til alle de nuværende New Balance -dråber . I lignende nyheder er New Balance M992 USA pyntet i lilla nuancer.

Billede ved hjælp af SNS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *