Yeezy -stigningen 700 “Enflame Amber” kommer snart

med den “lyseblå”, der dukker op lige rundt om hjørnet, vi kigger nu på Yeezy -stigningen 700 “Enflame Amber”! En af de mest fleksible farver til at ramme den chunky silhuet, vi fangede et allerførste kig på denne specifikke kombination sidste år, da Kanye West delte et ton Yeezy -farver gennem hans officielle Twitter -konto.

Som en noget tonet version af den “sol”, der steg tilbage i januar, spiller “Enflame Amber” rundt med Yes nylige besættelse af solbrune og orange toner. At arbejde på toppen af ​​en åndbar pasning sammen base, læder og ruskind kan opdages overalt for et ekstra premium -look og -følelse, mens 3M reflekterende accenter også fungerer, så du kan flexere selv under lavt lysforhold.

I lighed med den legendariske “Wave Runner” kan denne 700 prale af “semi -frosne gule” snørebånd og et strejf af turkis på tokeboksen. Når du skifter dit fokus mod den ekstremt skulpturelle mellemsål under fødderne, tilføres det med Adidas innovation for komfort og dæmpning, der faktisk er blevet ført til nye højder.

Vil du have Adidas Yeezy øge 700 “Enflame Amber” i din samling? Så behøver du ikke vente, så længe de forventes at introducere denne juni! Lad os forstå, hvad du tror på denne farve, og bare i tilfælde af at du gik glip af det, får Yeezy øget 700 “Wave Runner” en stor genopstik!

Billede gennem Yeezy Mafia
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *