Mallet Hoxton er et minimalistisk mesterværk

, der prøver at finde et rent skåret crep for at tilføje din sydende sommerrotation? Så har den splinternye Mallet Hoxton dit navn skrevet omkring det. En interessant ny silhuet, Tommy Mallet og hans London-baserede stilhold har arbejdet yderligere vanskeligt at udføre dette minimalistiske mesterværk.

Den bedste tilføjelse til enhver samling, Hoxton fungerer upåklageligt godt med ethvert ensemble, du vælger at kaste på. Fås i en række bagatelliserede nuancer, den øverste er udformet af premium matte læder, mens den er synlig syning gennem resultater i en sartorial finish.

Int’l forsendelse

Køb nu

Int’l forsendelse

Køb nu

Perforeringer dekorerer tåboksen til den største åndedrætsoplevelse, mens en tyk midtsål sidder nedenunder for komfort og dæmpning, der ikke forstår nogen grænser. For at runde alt ud, det britiske etikets signatur metal hælklip klipper ryggen og afslutter den grundlæggende, men alligevel slående æstetik.

Tilgængelig nu, Moxton må ikke gå glip af, så sørg for at få fat i et par, før det er så godt sent! Mens du er her, kan du også se på det enorme mallet -salg, der foregår ideelt nu! Med et ton stjæle over en lang række silhuetter er der helt sikkert noget for dig her!

Int’l forsendelse

Køb nu

Int’l forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *