Se først på Sacai X Nike Vaporwaffle “Off Noir”

, hvis du troede, Chitose Abe havde sit fineste år i 2020, så tro igen. En af modeverdenens mest anerkendte designere, det japanske stilikon har taget markedet med storm med sit valg af efterspurgte Swoosh-samarbejder, såvel som nu tager vi vores allerførste kig på det kommende Sacai X Nike Vaporwaffle ” Fra noir “.

Billede via lækkede.Sneaks
Først lækket sidste sommer tager “Off Noir” sin høje varme hybrid til det næste niveau. Dækket helt i “Triple Black” fjerner den den sædvanlige Flyknit-bygning til fordel for en mere fleksibel såvel som vejrklar nylon. Stealthy Suede pryder snøringssystemet såvel som tåboks, mens Nike Swoosh såvel som hæl er dekoreret med ekstravagant læder.

Selvfølgelig ville det ikke være en Sacai X Nike -kollaps uden at fordoble alt. Fra tungerne til mellemsollerne, uanset hvad der er blevet ganget med to for en farligt dekonstrueret æstetik, der helt sikkert drejer hoveder. Afslutning af alt er et gummi gummi vaffel ydersål, hvilket tilføjer et strejf af kontrast til det ellers bagatelliserede design.

Billede via lækkede.Sneaks
En udgivelsesdato er endnu ikke officielt verificeret for Sacai X Nike Vaporwaffle “Off Noir”, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for flere nyheder, når den udvikler sig! Lad os forstå, om du beskytter disse stealthy sneakers, såvel som mens du er her, kan du også tage dit allerførste kig på Sacai X Jean Paul Gaultier X Nike Vaporwaffle!

Billede via lækkede.Sneaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *