Se først på den off-white X Air Jordan 4 “Military Blue”

med OG Air Jordan 4 “Military Blue”, der ryktes at gøre et comeback i år, det ser nu ud til, at Virgil Abloh også kan forberede sin EGNE TAKE TIL KLASSISKE 1989. Ifølge flere kilder og insidere er den off-white X Air Jordan 4 “Military Blue” i værkerne, og her er alt, hvad vi ved indtil videre!

Mens alle detaljer, vi har, er ganske knappe i øjeblikket, har Instagram -bruger @jfgrails taget til den sociale medieplatform for at vise “Military Blue”. Med nøjagtigt samme design og konstruktion som “sejlet” fra sidste år, kan denne Air Jordan 4 prale af en premium hvid base, mens grå ripstop-stofgardiner over ankelen komplet med det flosserede look, der er blevet synonymt for off-white.

Billede gennem JFGrails
Du finder også et strejf af blåt langs det snøresystem, der fører os bedst tilbage til det originale par, der debuterede for over tre årtier siden. For at afrunde det hele sidder en cremet hvid Nike Air mellemsål under fødderne for en vintage stemning.

Næsten meget andet vides om den off-white X Nike Air Jordan 4 “Military Blue” på dette tidspunkt, men det kunne frigive som en del af 2021’s “The 20” -kollektionen. Fortæl os, om du tilføjer disse til din personlige samling, og mens du er her, kan du lige så godt se nærmere på den off-white X Air Jordan 4 “opdrættet”!

Billede gennem ph__fundskab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *