Skepta X Nike Air Max Tailwind 5-samarbejdet drilles i en anden Colourway

Alles foretrukne britiske rapper Skepta har taget til sine Instagram-historier for at drille en aldrig før set version af hans kommende Nike Air Max Tailwind v-samarbejde. Efter en indledende orange og sort farve blev afsløret tilbage i januar ser det ud til, at samarbejdet vil være en dobbeltpakke.

Fans af Skepta forventer ivrigt denne næste udgivelse, da alle musikere tidligere fælles-indtrængninger med Nike har været utroligt godt modtaget. Han arbejdede først på Air Max 97 tilbage i 2017 og har siden lanceret sine helt egne versioner af Air Max 97/BW, Air Max Deluxe og kurset Shox TL.

Billede via Nike
Denne gang viser parret en pulserende blå farvetone, med et sort eksoskeletlag, der pryder overdelene. Hits af lilla og metallisk sølv finish fra farven, med et juveleret Nike Swoosh -logo vist på både laterale og mediale sider. Skair Branding med begrænset udgave er placeret på tungerne, og peger endnu en gang på disse sneakers’s samarbejdsmæssige karakter.

Selvom vi ikke fuldt ud kan se den eneste enhed fra de lækkede billeder, ser det ud til, at det vil være en sort-out-enhed, med forskellige forskellige Nike Air Max-enheder indkapslet under fødderne for at sikre optimal komfort til enhver tid. Hvis du ønsker at få dine hænder på Skepta X Nike Air Max Tailwind V, bliver du nødt til at sidde stramt lidt længere endnu, da der ikke er kommet nogen officielle udgivelsesoplysninger. I mellemtiden skal du holde det låst lige her hos den eneste leverandør, og sørg for at tjekke de nyeste billeder af AJ1 High OG “Metallic Purple”!

Billede via Skepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *