BAPEs SS21 -fodtøjskanalkanaler Vintage Basketball Sneaker Vibes

Streetwear OG Bape (også forstået som en Bathing Ape) har været på scenen meget længere end mange mærker, der er tilgængelige i disse dage, såvel som vi næsten er Specifikt er det ned til sandheden, at stilarterne bare aldrig går glip af! Etiketten har for nylig afsløret en splinterny fodtøjskollektion til SS21-sæsonen, med parene klart påvirket af vintage basketball-sneakers.

Mens det primære fokus peger mod domstolsporten, er det ligeledes værd at bemærke, at skate-kultur ligeledes spiller en betydelig funktion i stilmotivationen her, med Lookbook-billederne, der viser skate-dæk dekoreret med BAPEs signaturkamouflagemønstre!

Billede ved hjælp af BAPE
Både høje såvel som low-top sneakers er vist i hele samlingen, med forskellige variationer lavet af forskellige materialer inklusive læder såvel som ruskind. A Bathing Ape Star -logoet er til stede på alle par, en stil, som den allerførste i den berømte Bapesta for mange år siden.

Farveblokeringen set på tværs af de forskellige farveveje, der er forhåndsvisning lige her, er sandsynligvis stærk, med et par i specifikt jævnt at have en slående lighed med Kanye Wests legendariske college-frafald Bapesta Partnership bagfra i 2007. Mens vi altid har været Bape-fans lige her på TSS Det er værd at bemærke, at dette er uden en skygge af et spørgsmål en af ​​de stærkeste lineups, vi har set i de senere år!

Billede ved hjælp af BAPE
Hvis du kan lide BAPE SS21 Footwear -lineup så meget som vi er, bliver du nødt til at sidde tæt lidt længere, men da der ikke er annonceret nogen officiel udgivelsesdato. Sørg for at holde det låst, da vi opdaterer dig med den aktuelle info, som den er annonceret! I mellemtiden inspicerer Nike Go Flyease!

Billede ved hjælp af BAPE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *