Release påmindelse: Gå ikke glip af Ruohan Wang X Nike Collection!

Dette er det. Efter at have taget et allerførste tilbageblik i april, er den varmt forventede Ruohan Wang X Nike -samling til sidst her. Lavet i partnerskab med den Berlin-baserede kunstner, har hun taget tre af Beaverton-mærket en masse berømte silhuetter, og de introducerer alle i morgen den 24. september!

Billede ved hjælp af Nike

Billede ved hjælp af Nike
Blanding af Air Force 1, Air Max 90, og selvfølgelig, Blazer Mid, er Ruohan Wang Nike -sorten et af de mest specielle partnerskaber, der skal mindskes i år. Oozing med jorddagsvibber, hvert par er udformet ved hjælp af Flyleather – et bæredygtigt materiale, der er lavet med mindst 50% genanvendt læderfiber. Ikke kun fungerer dette nøjagtige de samme egenskaber som traditionelt kohud, det er meget venligere med atmosfæren og også ekstremt bæredygtig, der forbinder helt til parets tema.

Wangs arbejde kan opdages i hver sko. Uanset om det er Globes, Cow Print eller folk, der laver forskellige miljøbevidste aktiviteter, injicerede hun sin signaturstil til enhver illustration, hvilket resulterer i en virkelig speciel æstetik, der er vanskelig at ignorere. Hver sneaker afrundes derefter med skræddersyet tunge og hælfaner, der afslutter designene.

Billede ved hjælp af Nike

Billede ved hjælp af Nike
Set til at introducere i morgen den 24. september, er Ruohan Wang X Nike -samlingen umiskendelig, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for din fineste mulighed for at COP! Lad os forstå, hvilket design du går efter, og i tilknyttede nyheder får Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-støj del 2” Endelig en udgivelsesdato!

Billede ved hjælp af Nike

Billede ved hjælp af Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *