Kanye West bekræfter, at Yeezy Foam Runner dropper denne måned

Kanye Wests berygtede Yeezy Foam Runner har været på vores radar i temmelig lang tid nu. Meget først afsløret omkring denne tid omkring sidste år, da Nordvest blev identificeret med at rocke et par, har sneakerheads overalt spekuleret på, hvornår eller om de nogensinde vil falde. Det ser ud til, at fyren selv har verificeret, at de til sidst vil frigive denne måned!

Som en del af I-Ds “Troen på Chaos” Summertime 2020-udgaven satte I sammen med Pharrell Williams for at tale om en lang række emner. Fra historier om Michael Jackson til skateboard P’s modeindflydelse afslørede West ligeledes et par mange flere detaljer om skumløberen.

Kendt for sin specielle form såvel som struktur er toppen af ​​tilstoppet pebret med perforeringer til den største åndedrætsoplevelse. Nedenunder er en Yeezy 700-inspireret mellemsål til stede, såvel som selvfølgelig kan du ikke tale om skumløberen uden at diskutere sin geniale algebygning, der både er bæredygtig såvel som miljøvenlig.

”Vi sidder lige her i Wyoming og finder ud af, hvordan man producerer under, forklarede West.” De skumløbere, vi kommer ud med i juni, er vores allerførste amerikanske producerede produkter såvel som vi skal finde ud af nøjagtigt, hvordan man skal Gør lokaliseret fremstilling. ”

Mens Kanye ikke nævnte en bestemt dag, bekræfter dette, at den længe ventede Adidas Yeezy Foam Runner introducerer inden udgangen af ​​måneden. Selvom dette er underlagt ændring på grund af den nuværende pandemi, skal du sørge for at holde den låst på den eneste leverandør for meget flere opdateringer, når den udvikler sig! I tilknyttede nyheder er Yeezy Slide “Core” såvel som “sod” blevet afsløret!

Billede ved hjælp af Branndannart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *