Nike afslører den chunky zoom 2k sneaker

Uanset om du kan lide det eller ej, er den chunky far sko mønster her for at blive, og Nike har afsløret sin seneste tilføjelse med den splinternye Zoom 2K Sneaker! Debutering i tre farver, nemlig ‘sort/hvid’, ‘fløde/hvid’ og ‘partikelrosa’, kan de retro-påvirkede løber prale af unikke paneler, branding-berøringer og udskærings accenter, der kanaliserer vibes tidlige 2000’ere.

Udformet af en kombination af læder, mesh, nylon og gummi, et ZM -tema pryder hælen, mens den er yderligere “Zoom 2000”; Branding gør sin metode til blondersløjfer. En skulpturel ydersål giver en chunky build, mens broderet mini swooshes og satin-finish foring og rørledninger giver et strejf af luksus.

Hvis du er en mand og vil kopiere Nike Zoom 2K, er det desværre en kvindes eneste model! Dog kunne det rulle ud i mænds størrelser på et senere tidspunkt, ligesom Nike M2K Tekno! Fortæl os, hvilken farve du ville kopiere i kommentarerne herunder! I tilknyttede nyheder skal du se en til fods på Nike Air Worry of God 1!

Hvis du tror på at copping nogle splinternye Nike Heat, skal du sørge for at inspicere det nyeste her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *