Nike Air Max Zephyr efterligner den luft, der er indstillet Max fra 1999

Nike Air Max Zephyr er den seneste tilføjelse til Nikes Air Max -familie og adskillige sneakerheads med et skarpt øje har allerede hyldet det som et par med solidt designsprog ! Den seneste variation af Zephyr er inspireret af 1999 -Air Tuned Max, parret, som Skepta modellerede hans berømte Air Max 97 -samarbejde i 2017.

Iriserende detaljerede detaljer på tværs af tåboksen kommer i en metallisk-bronzefarve til en umiskendelig reference, mens andre berøringer, såsom afstemt luftmærke på tungen og hælen igen peger på den luft, der er indstillet Max.

Billede gennem Nike

Billede gennem Nike
Overdelene kan prale af et elegant og strømlinet design, hvor læder, teknisk mesh og syntetik danner et panelet look. Nikes Swoosh-logo er vist i rødt på sidesiden, mens sorte, sølv, bronze og lime-grønne hits samles for en let-på-øje-colorway.

Dette er alt placeret pænt oven på en Nike Air Max-mellemsål i fuld længde, der ligner den, der ses på Air Max 720, skønt en lille slankere. Når moderne Air Max-modeller går, kan vi nemt sige, at dette er et af de hotteste design, vi har set på et stykke tid!

Billede gennem Nike

Billede gennem Nike
Nike Air Max Zephyr “Air Tuned Max” ser endnu ikke en officiel udgivelsesdato, selvom vi forventer at se den lande hos Nike og andre udvalgte sælgere meget snart. Hold det låst ind her på den eneste udbyder for alt det seneste, og mens du er her, så tjek dit første kig på Jordan Brands 2021 -lineup!

Billede gennem Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *