Her er, når du kan politibetjent Air Jordan 3 OG “Fire Red”

Dette er det øjeblik, vi alle har ventet på. Da Air Jordan 3 OG “Fire Red” gjorde sin storslåede debut tilbage i 1988, endte den straks med at blive en øjeblikkelig klassiker. Mens den ønskede Colourway utvivlsomt fik en genudgivelse i 2007 og 2013, fortæller vores kilder os, at 2022’s Restock vil fungere den nøjagtige nøjagtige samme stil som det originale par fra 34 år siden – og her er når du vil være i stand til Cop!

Denne Air Jordan 3 er udformet af premium læder overalt og er speciel, idet den har tre dramatisk forskellige færdiggørelser over den øverste. Start fra den “ildrøde” ankel vil du opdage slående perforeringer, der er pebret overalt. Resten af ​​AJ3 er pyntet i småsten, mens mudguards opretholder et glat og glat look, der vikles rundt i hele skoen. Selvfølgelig kan du ikke tale om denne gral uden at diskutere den sorte elefantprint, der skitserer rundt om tokeboksen og hælen.

Billede ved hjælp af Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Som vi påpegede før, kan 2022’s håndtere “Fire Red” prale af den nøjagtige nøjagtige samme stil som OG. Det indikerer, at den legendariske “Nike Air” hælemblem officielt gør comeback! For at runde alt sammen ligger en sprød hvid luft mellemsål nedenunder og afslutter en af ​​de mest berømte Jordan -brandfarver i historien.

Hvis du gik glip af retros tilbage i 2007 og 2013, og du vil have et par, der ligner det fra ’88, kræver du at lytte op. Nike Air Jordan 3 OG “Fire Red” 2022 frigives den 6. august og vil blive tilbudt på SNKR’er og vælge detailhandlere. Sørg for, at du holder det låst på den eneste leverandør for din fineste mulighed for at klare sig, og mens du er her, gør disse 5 traditionelle Jordans også comeback i 2022!

Billede ved hjælp af Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *