Yeezy 450 “cinder” ankommer med en jordisk tofarvet gradient

fra det, vi har set såvel som hørt indtil videre, 2022 bliver et stort temmelig stort år for 450. Overholdelse af frigivelsen Af “harpiks” såvel som afsløringen af ​​”svovl” tager vi nu et kig på Yeezy 450 “cinder”, der bruger to-tone gradienteffekter.

Naturligvis er dette ikke den allerførste gang, I har spillet med denne æstetik. I slutningen af ​​sidste år frigav den anerkendte amerikanske rapper såvel som modedesigner de 700 V3 “Copper Fade”, der pralede et lignende look. Denne gang gør den særegne påvirkning det mod Eva -skum -mellemsålen, der falmer fra en chokoladebrun ved hælen til en lettere skygge mod fronten.

Billede ved hjælp af prøve_kicks
Int’l forsendelse

Se mere

Når du skifter dit fokus på toppen, opdager du en soklignende Primeknit-overdel, der er dyppet i en komplementær jordagtig farvetone. Interessant nok er dette den allerførste gang, at Kanyes signatur ubegrænsede snøresystem har optrådt på denne specifikke Yeezy -silhuet. Hvis du ikke er fan af denne stil, vil Adidas omfatte et meget mere traditionelt sæt i boksen.

Fra dette tidspunkt har Adidas Yeezy 450 “Cinder Brown” stadig ikke en officiel udgivelsesdato, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for meget flere nyheder, når den udvikler sig. Lad os forstå, hvad du synes om denne falmede stil, såvel som mens du er her, kan du lige så godt kigge efter den Yeezy Knit Runner “Stone Carbon”!

Billede ved hjælp af prøve_kicks
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *