Et sneak peek ved den næste Bape X Adidas Sneaker

Efter afsløring af et samarbejds -ultra boost tidligere i sommer har Bape såvel som Adidas afsløret deres næste sneaker. Ved at frigive via de tre striber ‘skateboardinglinje fik vi virkelig et snik af Bape x Adidas skateboarding 3st.002 tilbage i marts.

Den 3st.002, der blev skabt helt fra Primeknit, gør det muligt for Bape at væve deres signatur 1. camo-tema lige på den soklignende øvre, og forbliver i henhold til de job, de har sammensat i fortiden. Den japanske etikets Ape Head -branding pryder den laterale hæl, mens et iriserende sæt striber giver skoen et strejf af kontrast på en ellers blød silhuet.

Næsten meget andet forstås om Bape x Adidas skateboarding 3st.002, bortset fra sandheden, at den vil frigive sammen med en samling af snowboard-klar tøj. Lad os forstå, om du samles i kommentarerne herunder! I tilknyttede nyheder tappede BAPE for nylig Dr. Martens for 8-øje-boot ‘BAPE XXV’.

Hvis du tror på at coppe nogle splinternye adidas -varme, skal du sørge for at inspicere det nyeste over i slutningen. Tøj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *